Biyoloji Bölümü Oryantasyon toplantısı

FEDEK Kalite Güvencesi kapsamında, Biyoloji Bölümü Oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

FEDEK Kalite Güvencesi kapsamında, Biyoloji Bölümü Oryantasyon toplantısı 12.10.2018 tarihinde saat 14:00’de, D-113 no’lu sınıfta gerçekleştirilmiş olup, FEDEK Bölüm Tanıtım, Sosyal ve Bilimsel Etkinlikler ve Törenler Alt Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Okan ACAR tarafından Üniversitemizin ve Biyoloji Bölümünün tanıtımı yapılmış, bölümümüze yeni kayıtlanan öğrencilerimize projeler, burslar, üniversite ve bölüm olanaklarıyla ilgili seminer verilmiştir. 43 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Hazırlık sınıfı Akademik Danışmanı Prof. Dr. Herdem ASLAN tarafından öğrencilerimize bölümümüzle ilgili bilgiler verilmiştir.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.